Brand Name

Projektingenjör Hus Stockholm Nord

Publicerad: 31 oktober 2022

Vill du göra bestående skillnad och ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom ekonomi-, projektstyrning i vår husproduktion? Då är det här jobbet för dig.


Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Det är ett av våra kommersiella distrikt som vi behöver förstärka med en kompetent projektingenjör. Vi bedriver en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

Om tjänsten

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av projektteamet, driva våra projekt mot uppsatta ekonomiska projektmål. Du har en viktig roll hos oss och för dig som vill utvecklas finns alla förutsättningar för en riktigt spännande resa tillsammans.

Övergripande ansvarsområde:
Det övergripande ansvarsområdet som projektingenjör kan variera beroende på projektens storlek, komplexitet och gruppsammansättning. Man ansvarar för följande områden:

Ekonomistyrning:
– Budget: upprätta och stämma av produktionsbudget, arbeta med kostnader och intäkters budget
– Prognos: ta fram ekonomiska prognoser, hantera förändringar i produktionskalkyl, ekonomiavstämning, upprätta ekonomiska prognoser
– Bevaka intäkter och likvidsaldo

Kalkyl:
– Upprätta produktionskalkyl, hantera kalkylstruktur med hjälp av kalkylverktyg, göra kalkylsammanställningar, arbeta kalkylposter och registerkalkyler
– Utveckla och förbättra arbetssätt, processer och rutiner

Miljö/hållbarhet:
– Samla in och dokumentera information från produktionen

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom bygg- och anläggning och 2 – 4 års erfarenhet av att arbeta som projekt- eller entreprenadingenjör inom bygg- och anläggningsbranschen. Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Du erbjuds

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Övrig information

Intresserad? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-12-09.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Henrik Gustavsson på telefonnummer: 010-448 03 25

Vi ser fram emot din ansökan!

Bransch

Bygg

Omfattning

Heltid

Plats

Stockholm

Sista ansökningsdag

7 december

Skicka ansökan
Skicka ansökan