Brand Name

Entreprenadingenjör Mälarbanan

Publicerad: 23 oktober 2022

Varför Svevia? 

Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll. Och det är på riktigt!

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Om tjänsten

Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg -med engagemang, samarbete och ansvar.

Du kommer medverka i projektet Mälarbanan, ledningsomläggningars alla skeden med arbetsuppgifter inom:

  • överföring från anbud- till produktionsskede
  • anbudsarbete
  • produktionskalkyl
  • produktionsplanering
  • avstämningar i projekt
  • ekonomisk uppföljning i projekt
  • ÄTA- och UR-hantering
  • sammanställning av faktureringsunderlag.

Uppföljning i projekt kan innebära ekonomiska utredningar och uppföljningar av gällande inköpsavtal, kostnadsavstämning, prognoser, slutavstämningar, tidplaner och leveransplaner.

Projektet består av ca 20 tjänstemän! Entreprenadingenjör, platschefer, arbetsledare, projektingenjörer samt projektchef.

Vi har en entreprenadingenjör på plats, då projektet växer söker vi nu förstärkning. Den nuvarande entreprenadingenjören kommer succesivt att ta sig an andra uppgifter så det finns därmed möjlighet att växa i rollen och ta ett större ansvar.

Om projektet

Projekt Mälarbanan ledningsomläggningar som är en förberedande entreprenad i utbyggnaden av Mälarbanan där Trafikverket bygger ut från två till fyra spår. Projektet är en samverkansentreprenad och har pågått i 3,5 år och kommer att pågå i minst 2,5 år till. Vi är i dagsläget ett 40-tal medarbetare i projektet varav ca 20 är tjänstemän. Projektet är uppdelat i 20–30 byggdelar med egna bygghandlingar, kontrollprogram, arbetsmiljöplaner etc. Vissa byggdelar är under projektering och planering medan andra är under produktion eller under garantitid.

 

Vi söker dig som

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du är driven och tar ansvar för eget arbete. Du är även bekväm med att jobba under deadline.

Vi ser det som ett krav att du har arbetat minst fem år inom anläggningsentreprenad som entreprenadingenjör eller liknande roll med erfarenhet av projektekonomi. Du bemästrar även Excel.

Extra meriterande om du har fått chansen att jobba med MAP och Webinfo.

Bransch

Anläggning

Omfattning

Heltid

Plats

Stockholm

Taggar

Mark, Väg

Sista ansökningsdag

27 november

Skicka ansökan
Skicka ansökan